HTML

Receptek,árak és számítástechnika

Receptprogram készítésének folyamata. Olcsó receptekkel, otthoni főzéssel, sütéssel, okos beszerzésekkel spóroljon meg több ezer forintot! Számítógép használata egyszerűen, programok kezelése, beállítása, online szolgáltatások kezelése lépésről lépésre.

Friss topikok

Linkblog

video letöltése youtube-ról

2012.10.02. 22:38 blogollol

ytd_video_downloader_1349209988.jpg_682x680

Az egyik legkiválóbb program, amit használhatunk a YTD Video Downloader. Eddig több programot kipróbáltam, szinte minddel voltak kisebb nagyobb problémák, ez viszont tökéletes.Használata egyszerű, adja magát: csak bemásolunk a vágólapra egy internet-címet, ahol van videó és a program már el is kapja, sőt ha úgy állítjuk be, akkor azonnal tölti is le.

Pillanatnyi letöltési helye: http://download.cnet.com/YTD-Video-Downloader/3000-2071_4-10647340.html de gondolom sokáig megtalálható lesz így: http://www.google.hu/search?client=opera&rls=hu&q=YTD+Video+Downloader&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest

Szólj hozzá!

Címkék: lépésről lépésre

A bejegyzés trackback címe:

https://receptprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr294816886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása