HTML

Receptek,árak és számítástechnika

Receptprogram készítésének folyamata. Olcsó receptekkel, otthoni főzéssel, sütéssel, okos beszerzésekkel spóroljon meg több ezer forintot! Számítógép használata egyszerűen, programok kezelése, beállítása, online szolgáltatások kezelése lépésről lépésre.

Friss topikok

Linkblog

Te NEM kapsz majd nyugdíjat!

2013.02.26. 01:32 blogollol

Te NEM kapsz majd nyugdíjat!

 

Létezik egy titokzatos tényező, ami tönkreteheti az időskori életedet, de még a szeretteid és a gyerekeid életét is megkeserítheti. Ez a dolog egy réges-régen feledésbe merült történelmi eseményen alapul, az akkor éltek túlnyomó többsége mára már meghalt, a fiatalok pedig el sem tudják képzelni milyen is lehetett valójában.

Ennek a történelmi tragédiának az okai manapság megismétlődni látszanak, és nem tudhatjuk, hogy bekövetkezik-e a közeli jövőben. Az esemény hosszú távú következményei pedig sok millió ember életét nehezítik meg.

fityisz.jpg
A II. világháború 1939-ben kezdődött, néhány évvel az úgynevezett Nagy Gazdasági Világválság (1929-33) után. Nyilvánvaló, hogy a világválságot nem sikerült megoldani 4 év alatt, hiszen akkor nem lett volna szükség világháborúra.

A világháború 1945-ben véget ért, és a világot újra be kellett népesíteni, sok gyerek született az utána következő években. Magyarországon Ratkó korszaknak hívták ezt az időszakot. 1950-56 között olyan törvények voltak, amik támogatták a sok gyerek születését, utána azonban nem. A nyugdíjkorhatárt az egész világon folyamatosan emelgetik, most 70 évről beszélnek, de van ahol már 72 van. 1950+65 = 2015 Mostanában lesznek tömegek nyugdíjasok, miközben egyre kevesebb a fiatal és miközben világválság is van

Manapság 2013-ban szintén világválság van. Már 4,5 éve tart, de még mindig süllyedőben van a gazdaság. Eltarthat 20-30-40 évig is. Senki nem mer kilábalást jósolni a következő néhány éven belül.

Egyenes következtetést vonhatunk le, amikor azt gondoljuk, hogy az elkövetkező évtizedekben nehéz lesz a legtöbb ember helyzete. Nehezebb, mint 5 éve. A legtöbbnek már most is sokkal nehezebb.


De mit tehetünk, hogy a saját helyzetünk jobb legyen?

  • Dolgozhatunk többet – már ha egyáltalán van munkánk, de tudjuk, hogy ez nem megoldás; a munkahely bármikor megszűnhet, annyival többet meg úgysem tudunk dolgozni, hogy a nyugdíjunkra is fussa

  • Vállalhatunk másodállást a szakmánkban, vagy kisegítő munkakörben – ez ugyanazokért nem segít, mint a fenti

  • Elkezdhetünk valami mást. Megtanulhatunk valami olyat, ami tényleg megoldja az anyagi helyzetünket. Valami, amitől nem csak éppen, hogy megélünk, hanem meggazdagodunk, és/vagy olyan jövedelmünk lesz folyamatosan, amiért nem kell megdolgoznunk folyamatosan.

A jó hír, hogy van ilyen. Igazából több ilyen is van, pl. lottó, ingatlan-befektetések, tőzsdei befektetések, hétköznapi vállalkozások. Ezekkel az a baj, hogy szerencse, szakértelem és pénz kell hozzá.

Egy olyan lehetőség kell tehát, amihez sem szerencse, sem sok pénz, sem évekig tanulandó szakértelem nem kell.

Például éljük a minden napi életünket és ezért pénzt kapunk.

Jól hangzik, igaz?

Pontosan ezt a lehetőséget ajánlom most.

  • ez a lehetőség nem igényel sok pénzt – elkezdeni ingyenesen is lehet
  • nem igényel évekig tartó tanulást az iskolában
  • nagyon egyszerű tevékenységeket kell csak elvégezni
  • garantált az eredmény azoknak, akik ezeket az egyszerű, lépésről lépésre tevékenységeket megcsinálják

Kattints az alábbi linkekre és ismerd meg ezt az egész világon egyedülálló rendszert!

Regisztrálj az oldalon és biztosítsd be ezzel a szép életedet és nyugdíjadat!

http://receptprogram.blog.hu/2013/02/25/mi_az_mlmdiszkont

http://cselekedjmost.weebly.com/

http://www.mlmdiszkont.hu/mlmdiszkont/bemutato?ref=vfvwhbb8

Szólj hozzá!

Címkék: nyugdíj olcsó lépésről lépésre pénzkereset nyugdíj 2013 spórolási módszerek mlmdiszkont

A bejegyzés trackback címe:

https://receptprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr875105770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása