HTML

Receptek,árak és számítástechnika

Receptprogram készítésének folyamata. Olcsó receptekkel, otthoni főzéssel, sütéssel, okos beszerzésekkel spóroljon meg több ezer forintot! Számítógép használata egyszerűen, programok kezelése, beállítása, online szolgáltatások kezelése lépésről lépésre.

Friss topikok

Linkblog

Could not load file or assembly CLI.Implementation, Version=...

2010.02.08. 11:17 blogollol

 A minap frissítettem az ATI kártyám driverét, mire a következő üzenet fogadott az újraindításkor: Could not load file or assembly MOM.Implementation, Version=... Később ez: Could not load file or assembly CLI.Implementation, Version=...

Feltelepítetttem a mentésből az előző drivert, nem használt. Keresgéltem a neten a megoldást, azt javasolták egy helyen, hogy telepítsem a .Net framework 1.1-et, mert az hiányzik. Feltettem, nem javult. Levettem a 2-est, újratettem, az se segített. Több fórumban nem találták a jó megoldást, míg végül az alábbi működött:


Following error message appears after installing Catalyst 7.2 and launching Catalyst Control Center

Could not load file or assembly 'CLI.Implementation, Version=2.0.2589.34531, Culture=neutral, PublicKey Token=90ba9c70f846762e' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.

If you experience this issue, please try the following steps to resolve. If the steps do not resolve the issue, please PM me.

This can happen if you uninstall / reinstall or do an upgrade of CCC, IF certain assembly files are not properly GAC’ed during install, or removed from the GAC during uninstall (.Net “global assembly cache”).

Uninstalling CCC, and then:


1. Check that (Program Files folder )/ATI Technologies/ATI.ACE is empty

2. Check (Windows folder)/Assembly folder to see if there's any files with Public Key Token of "90ba9c70f846762e" (Sort by Public key token to get a easier view). All these tokens should be uninstalled by right clicking and uninstalling.

3. Check that (Document and Settings)/(User)/AppData/Local/ATI/ACE is empty
vagy: "c:\Documents and Settings\(User)\Local Settings\Application Data\ATI\ACE\"

4. Reinstall CCC
__________________
Szabad fordításban:

0. Töröld a Catalist Control Centert a Start Menü - Programok telepítése és törlése ablakban.

1. Ellenőrizd, hogy a Program Files folder )/ATI Technologies/ATI.ACE mappa üres (ha, nem, akkor törölj mindent belőle)

2. Intézővel nyisd meg a (Windows folder)/Assembly mappát és ott tedd Public Key Token sorrendbe a bejegyzéseket, úgy, hogy rákattintasz erre a feliratra a fejlécben. Keresd, meg és jobb gombbal klikkelj rá és válaszd az uninstall menüpontot az összes olyan fájlnál, amelyiknek ez a Public Key Token-je: "90ba9c70f846762e"

3. Győződj meg róla, hogy (Document and Settings)/(User)/AppData/Local/ATI/ACE mappa
 vagy a: "c:\Documents and Settings\(User)\Local Settings\Application Data\ATI\ACE\" mappa  üres (ha, nem, akkor törölj mindent belőle)

4. Telepítsd újra az ATI Catalyst drivercsomagot. Ez kb. innen szedhető le: http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp

 

A leírás eredetije innen van: www.hardwareheaven.com/mobility-radeon-drivers-support/130763-could-not-load-file-assembly-error-message-launching-ccc.html#post1033044

 

Ha hasznosnak találtad, légyszi írj egy köszit.

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://receptprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr731738740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lac1 2010.02.22. 00:46:04

Helló!

Én is hasonló problémába ütköztem, de az általad adott recept orvosolta a problémát.

Köszönöm szépen :)

blogollol · http://hasznoslinkek.blogspot.com/ 2010.02.22. 09:12:52

Szívesen. Örülök, hogy segíthettem;)

Zolkooo 2010.03.25. 12:50:44

Szia,
Én sajnos a 2. lépésnél elakadtam, mivel az assembly mappában lévő "90ba9c70f846762e" jelzésű fájlokat nem engedi törölni:S. Azt írja, h a hozzáférés megtagadva:"adott fálj neve"...
Remélem erre is van megoldás, az 1. pontot végrehajtottam már.
Előre is köszi válaszod!

blogollol · http://hasznoslinkek.blogspot.com/ 2010.03.31. 14:43:54

@Zolkooo: Szia!
Ez a hozzáférés megtagadva üzenet általában akkor szokott lenni, ha egy másik program megnyitotta írásra, vagy az is lehet, hogy nincs jogosultságod hozzá, mert nem vagy rendszergazdai jogosult. Ha egy másik program fogja -ez a valószínűbb-, akkor lépj ki minden más programból, mielőtt ezt próbálod. Lehet, hogy egy újraindítás után kéne azonnal. Az 1. pontot ellenőrizd újra előtte.

swenzor 2010.04.11. 11:13:18

Szia!
Én is elakadtam a 2. lépésnél, mivel nincsen ilyen nevű publik key token.Az 1. pont sikerült, ott is voltak írásvédettségi problémák, de egy gép restart megoldotta a problémát.
Előre is köszi a segítséget.

blogollol · http://hasznoslinkek.blogspot.com/ 2010.04.28. 08:32:36

@swenzor: Szia! Intézővel nyitottad meg? Mert azzal kell. Az is okozhatja, hogy nem látszik, hogy az Intéző beállításainál nincs beállítva, hogy látszódjanak a rejtett ill. rendszer fájlok. Szerintem.

daxer 2012.01.24. 19:18:56

@Zolkooo és swenzor! Csökkentett módban kitörölhetők a fentemlített fájlok.
süti beállítások módosítása