HTML

Receptek,árak és számítástechnika

Receptprogram készítésének folyamata. Olcsó receptekkel, otthoni főzéssel, sütéssel, okos beszerzésekkel spóroljon meg több ezer forintot! Számítógép használata egyszerűen, programok kezelése, beállítása, online szolgáltatások kezelése lépésről lépésre.

Friss topikok

Linkblog

35 évig titkolta a képességeit

2013.02.28. 17:51 blogollol

Nemrégiben feltűnt egy hölgy a médiában. Közel az 50-hez elhatározta, hogy elkezdi élni az életét. Megvalósítja az álmait. Évtizedeken keresztül csak halogatta, minden más fontosabb volt számára, mint a saját vágyának az elérése.

Egy kis faluban élt, nem nagyon állt ki nagy nyilvánosság elé, csak dédelgette az álmait. Bizonyára sokszor gondolt rá, sokszor elképzelte, milyen jó lenne elérni azt, amire annyira vágyott.

falu-blackburn.jpg

Végül 35 évnyi halogatás, háttérben „bujkálás”, időhúzás után elkezdte, amit már jóval előbb is megtehetett volna.

Jelentkezett egy tehetségkutató műsorba és elmondta, hogy ő híres és nagy énekesnő szeretne lenni. Olyan nagy és híres, mint a legjobbak egyike. A legtöbben megmosolyogták, elképedve és hitetlenkedve csóválták a fejüket.

Egészen addig a pillanatig, amíg meg nem hallották énekelni. Akkor a kétkedőknek leesett az álluk.

 

Te is 35 évig akarsz várni, amíg megmutatod a világnak, hogy képes vagy elérni az álmaidat? 35 évig csak azt fogod csinálni, amit mások mondanak?

Vagy elkezded felépíteni az álmodat? Megteszed az első lépést, hogy úgy élhess, ahogy már régóta szeretnél?

Nem kell látnod az egész utat. Nem kell megvárnod, amíg az összes lámpa zöldre vált. Csak teszel egy lépést az álmaid felé. Ha ott vagy, teszel még egyet. Ilyen egyszerű.

  • Lesz pénzed az álmaidra

  • Lesz időd az álmaidra

  • Mindenkinek segíthetsz ugyanebben, aki igényli

Kattints a linkre, ismerd meg, mi ez és regisztrálj még ma!

Szólj hozzá!

Címkék: lépésről lépésre pénzkereset mlmdiszkont

A bejegyzés trackback címe:

https://receptprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr635110372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása