HTML

Receptek,árak és számítástechnika

Receptprogram készítésének folyamata. Olcsó receptekkel, otthoni főzéssel, sütéssel, okos beszerzésekkel spóroljon meg több ezer forintot! Számítógép használata egyszerűen, programok kezelése, beállítása, online szolgáltatások kezelése lépésről lépésre.

Friss topikok

Linkblog

Mitől félnek az amerikaiak a legjobban?

2013.02.27. 15:48 blogollol

 

Mi az, ami árnyékként borul szinte minden amerikai fejére, amitől nyugtalanok lesznek, ha szóba kerül, és amire a legtöbben nem tudják, hogy reagáljanak? Egy olyan globális probléma, ami még évtizedekig félelemmel tölti el a dolgozó embereket. Mi ez a dolog? Talán a terrorizmus? Talán a munkanélküliség? Talán a betegségek?

Enron_torony.jpg

Lehet, hogy láttad már az Enron botrány című filmet. Ha nem, ajánlom szíves figyelmedbe. Megtörtént eseményen alapul és nem egyedi. Sokkal inkább lehet általánosnak mondani. Nem a kivételt mutatja, hanem a szabályt. Röviden leírom: A történet szerint egy frissen diplomázott, jó eszű, tettre kész, jóképű fiatalember megkapja élete álomállását. Minden nap lelkesen és lelkesebben dolgozik, így hamarosan egyre többet és többet keres. Megnősül, vesz egy drága házat, egy drága kocsit és minden a legnagyobb rendben látszik. Mintha csak egy reklámfilm idilli világában lennénk. Még spórolt pénze is marad, ezt jó amerikai mintapolgárként szépen befekteti a cége részvényeibe.

És akkor történik valami. Kiderül, hogy a cége nem is megy olyan jól, mint ahogy hirdették, nem is olyan jóságos, mint ahogy reklámozták, sőt nem is olyan tisztességes, törvénytisztelő, mint ahogy bemutatták a médiában. Egyszer csak elkezdenek csökkenni a részvényárfolyamok. A cégvezetés meggyőzi a befektetőket, hogy ez csak kis megbicsaklás, a jövő még fényesebb lesz. Vegyen mindenki még több részvényt. A legtöbben továbbra is veszik.

Ám egyszer csak kiderül az igazság, az árfolyam leesik a padlóra. A dolgozókat szélnek eresztik. (Az egyik szünetben a HR-es csaj közli, hogy ettől a pillanattól mindenki mehet, amerre lát.) A több százezres és milliós befektetések, magánmegtakarítások hirtelen porrá foszlanak. Voltak, akik 40 évnyi munkájuk eredményét veszítették el.

Ilyen a világ. A korábban Ferrarival furikázó alkalmazottak most földönfutók lettek. Az Enronnal kapcsolatban lévő cégek szintén óriási veszteségeket könyvelhettek el. S mivel ez Amerika 7. legnagyobb cége volt, több tízezer cég is vele bukott.

enron_grf.gif

Az amerikaiak legnagyobb félelme, hogy kifutnak a nyugdíjukból. Azaz tovább fognak élni, mint ameddig a nyugdíjuk kitart. És akkor mehetnek idősen, betegen, fáradtan koldulni.

Igaz, hogy érdekel téged is, hogy mikor mehetsz nyugdíjba és mennyi pénzed lesz? Most itt van egy lehetőség, ami megválaszolhatja a kérdésedet.

Létezik egy vállalkozás, amivel egyszer s mindenkorra megoldhatod az ilyen irányú félelmeidet.

Az mlmdiszkont-ban vásárlásokkal csökkentheted a minden napi kiadásaidat. Ugyanakkor van rá mód, hogy ugyanezt másoknak is megmutatva plusz bevételeid is legyenek. A rendszerből kifolyólag az idő előre haladtával egyre több és több passzív jövedelemre tehetsz szert, és nem csak hogy tehetsz, hanem el sem tudod kerülni, hogy egyre többet és többet keress vele. Nem holmi zsebpénzről beszélünk, hanem milliókról, 10 és 100-milliókról.

szegeny-gazdag.jpg

Tehát hogy oldja meg a problémádat ez az eszköz?

  • Csökkented a havi kiadásaidat az itt vásárlással

  • Kedvezményeket és bónuszokat kapsz a vásárlásaid után

  • Mivel látod, hogy ez jó, megmutatod más embereknek is, és az ő vásárlásaik után is kapsz jutalékot

sok_penzzel.gif

Kattints a linkre, ahol pontosan elmagyarázzák a lényeget, és regisztrálj be még ma, mielőtt még az összes ismerősöd beregisztrál!

http://www.mlmdiszkont.hu/mlmdiszkont/bemutato?ref=vfvwhbb8













Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://receptprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr755108423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása