HTML

Receptek,árak és számítástechnika

Receptprogram készítésének folyamata. Olcsó receptekkel, otthoni főzéssel, sütéssel, okos beszerzésekkel spóroljon meg több ezer forintot! Számítógép használata egyszerűen, programok kezelése, beállítása, online szolgáltatások kezelése lépésről lépésre.

Friss topikok

Linkblog

Erőss Zsolt hegymászó – a kivételes hős

2013.05.24. 11:16 blogollol

 hegymaszo_a_csucson.jpg

Sok újságíró csodálja a valóban erős Erőss Zsoltot. Képes volt megmászni a nagy hegyeket, időt, pénzt, fáradtságot nem kímélve.

Persze erre nem kényszerítette senki – tudtommal – inkább csak beleszerethetett és nem bírt leállni. Úgy, mint, amikor a drogos beleszeret a drogba és nem bír leállni. Nemrég egy orvos a drogfüggőséghez hasonlította konkrétan Erőss Zsolt kapcsán. Jól ismerem a jelenséget, én is számos függőség-okozó szert kipróbáltam. Tánc, cigi, alkohol – de egy idő után leálltam velük – részben, mert nem oldották meg véglegesen a problémáimat.

 

Kik azok, akiket még lehet csodálni? A hétköznapi hősök. Akik tulajdonképpen a hétköznapi emberek. Akik felkelnek minden reggel. Gondoskodnak a családjukról. Bemennek a munkahelyükre és elvégzik a feladatukat. Fáradtan hazamennek. Megint gondoskodnak a családjukról és még segítenek is másoknak, ha kell.

 

Nem könnyű feladat. Sőt túlélni évtizedeket, felnevelni gyerekeket és azt gondolni, hogy majd jobb lesz a sorsunk, talán még nehezebb, mint találni egy hobbit és azt élvezni.

Erőss Zsolt megtalálta a szenvedélyét az életben és élt neki. Jól tette. De lehet a hétköznapi hősöknek is szenvedélyük. Lehet egy olyan dologgal is foglalkozni szenvedéllyel,

 

  • ami megkönnyíti az életünket,

  • amivel könnyebben felnevelhetjük a gyerekeinket,

  • amivel segíthetünk másoknak is és

  • amivel szuperhőssé lehetünk

Egy ilyen lehetőség, ami az életben most először mindenki számára elérhető: http://goo.gl/BY6fp

Szólj hozzá!

Címkék: mlmdiszkont

A bejegyzés trackback címe:

https://receptprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr275315872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása