HTML

Receptek,árak és számítástechnika

Receptprogram készítésének folyamata. Olcsó receptekkel, otthoni főzéssel, sütéssel, okos beszerzésekkel spóroljon meg több ezer forintot! Számítógép használata egyszerűen, programok kezelése, beállítása, online szolgáltatások kezelése lépésről lépésre.

Friss topikok

Linkblog

Hús leves gazdagon receptje árral

2012.08.07. 00:11 blogollol

Hozzávalók 4 ember részére:

- 1 vöröshagyma 7 forint.

- 1/4 karalábé 40 forint.

- 1/2 zeller 95 Ft.

- 2 db fehérrépa 94 Ft.

- 2 db sárgarépa 45 forint.

- 4 szelet sertéskaraj 480 HUF.

- 1/2 kg karajcsont 240 Ft.

- 2 db egész bors 38 forint.

- 2 gerezd fokhagyma 5 HUF.

kicsi só 1 forint.

Grízgaluska

- 1/2 csokor petrezselyem zöldje 23 Ft.

- 2 evőkanál búzadara 6 HUF.-
1 kávéskanál sertészsír 6 Forint.

- 1 tojás 47 Forint.

kicsi só 1 HUF.

Összesen: 1128 HUF.

Személyenként: 282 Forint.

Így készítsük:

A csontokat egy fazékban
feltesszük főni, jól kiforraljuk, kiöntjük a levét, és megmossuk. Ezután hideg
vízben újra főni tesszük, immár a hússal . (Minderre azért van szükség, hogy
tisztább levet kapjunk.) Sóval, borssal ízesítjük, hozzátesszük a megtisztított,
darabolt zöldségeket, és a levest legalább egy óráig kis tűzön, gyöngyözve
főzzük. GrízgaluskaEzalatt elkészítjük a grízgaluskát, amihez a tojást habosra
kikeverjük a sertészsírral, hozzáadjuk a grízt, a sót meg apróra vágott
petrezselyem zöldjét, és minimum 20 percig hagyjuk állni. Forró vízbe
szaggatjuk, s 15 percig főzzük. Tálaláskor minden tányérba egy-egy szelet
karajt és grízgaluskát teszünk. Jó étvágyat kívánok!

További receptek árral és
megtakarítási lehetőségek és egészségmegőrzési lehetőségek a www.recepttunder.info weblapon találhatók.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://receptprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr204699362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása