HTML

Receptek,árak és számítástechnika

Receptprogram készítésének folyamata. Olcsó receptekkel, otthoni főzéssel, sütéssel, okos beszerzésekkel spóroljon meg több ezer forintot! Számítógép használata egyszerűen, programok kezelése, beállítása, online szolgáltatások kezelése lépésről lépésre.

Friss topikok

Linkblog

Olcsó pelenka

2009.10.27. 10:17 blogollol

Nemrég elkezdtem egy pelenka kereskedő vállalkozónak segíteni a számítógépes munkájában. Szórólap és plakátkészítés, weboldal karbantartás. Úgy tűnik, mi vagyunk a legolcsóbb pelenka szállítói. Olcsóbbak a pelenkák, mint a hipermarketekben. Ezt úgy érjük el, hogy nagy tételekben vásárolunk a gyártóktól. Az oldal címe: www.pelenkaakcio.hu Nagyon sokféle pelenka van, nekem is 2 gyerekem van, ismerem őket. Ezen kívül Minimax-on hirdetett játékokat és egyéb népszerű és olcsó játékokat, valamint kiegészítőket, baba-mama cuccokat, babakocsikat, autósüléseket, bababútorokat, higiéniai termékeket, pí-vizet, biztonsági eszközöket is árulunk. Mindig vannak akciók valamikre, érdemes gyakran meglátogatni az oldalt. Még én is meglepődtem, hogy mindenkinél olcsóbban adunk szinte mindent.

Hozzászóltam néhány blogban és fórumon ilyeneket:

Aki szeretne olcsóbb pelenkát a Huggies-nél, az nézze meg ezt: www.pelenkaakcio.hu

Tudtátok, hogy havi több ezer forintot is meg lehet spórolni olcsó pelenka választásával? Számoljatok utána: www.pelenkaakcio.hu

Itt már 27 Ft-tól is van pelenka, sőt 24-től lesz nylonos www.pelenkaakcio.hu

Minden pelenka jó, amiből nem folyik ki az anyag és nem sír tőle a gyerek. Ezentúl már csak az ár számít. Itt 27 Ft-tól vannak jó pelenkák. Tudtátok, hogy havi több ezer forintot is meg lehet spórolni olcsó pelenka választásával? Számoljatok utána: www.pelenkaakcio.hu

Minden pelenka jó, amiből nem folyik ki az anyag, nem marad nedves és nem sír tőle a gyerek. Ezentúl már csak az ár számít. 27 Ft-tól vannak jó pelenkák. Tudtátok, hogy havi több ezer forintot is meg lehet spórolni olcsó pelenka választásával? Számoljatok utána! Csak be kell írni a Google-ba, hogy pelenka akció, és máris találsz.

A Hoxa-n nem lehet ugyanazt írni több helyre, mert akkor egy automata spammernek nyilvánít és letöröl mindent. Nem lehet ugyanaz a véleményem 2 különböző -valójában azonos- témában?
 

Szólj hozzá!

Címkék: olcsó pelenka

A bejegyzés trackback címe:

https://receptprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr781478226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása