HTML

Receptek,árak és számítástechnika

Receptprogram készítésének folyamata. Olcsó receptekkel, otthoni főzéssel, sütéssel, okos beszerzésekkel spóroljon meg több ezer forintot! Számítógép használata egyszerűen, programok kezelése, beállítása, online szolgáltatások kezelése lépésről lépésre.

Friss topikok

Linkblog

Bolognai spagetti recept árakkal könnyen.

2012.06.29. 00:36 blogollol

Ez kell hozzá négy főre:

500 g spagetti tészta 240 Forint.

450 g darált sertéshús 450 Forint.

1 tasak bolognai spagetti alap por (59g) 369 Ft.

pici só 1 HUF.

1 kevéskanál étolaj a tésztához 6 Forint.

3 nagy kanál olaj a darált húshoz 54 Forint.

Mindösszesen: 1120 Ft.

Személyenként: 280 HUF.

Az elkészítés módja:

4 l vizet felforrósítunk 1 nagyobb csipet sóval egy 6-8 les lábasban.Amikor felforrt beleöntjük a méretes zacskó tésztát. 5 percig forraljuk tovább.Tésztaszűrőt teszünk a mosogatóba és beleöntjük a tésztát a vízzel.Leöblítjük langyos vízzel.Lerázogatjuk a vizet, majd visszaöntjük a főzőedényébe, öntünk rá egy kis olajat és összekeverjük.Így nem lesz ragadós.A darált sertéshúst a forró olajon egy pici sóval megpirítjuk. Ha a levét elpárologta, hozzáadjuk a porkeveréket és a vizet.Jól összekavarjuk és állandóan kevergetve közepes lángon újraforrástól 4-6 percig főzzük.

Tányérokban tálaljuk, a tetejére vesszük a darált húst. Mindenki megkavarhatja magának. Aki szereti, sózhatja még. Szuper étvágyat hozzá! Még több recept árakkal és spórolási módszerek és egészségmegőrzési módszerek a www.recepttunder.info weboldalon találhatók.

Szólj hozzá!

Címkék: egészség olcsó olcsó receptek receptek árakkal olcsó receptek árakkal spórolási módszerek

A bejegyzés trackback címe:

https://receptprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr784618382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása